Adıgey Adıge Khase başkanı Beğuşe Adam; ‘’Eğer yönetim kurulu kendisinden devlete karşı muhalefet etmesini isterse başkanlıktan istifa edeceğini’’ söyledi.

Vunerov 08 April 2013
Akil İnsanlar heyeti ile ilgili teklif aldınız mı?
  • Sayın Vunerov , Akil İnsanlar heyeti ile ilgili teklif aldınız mı? Aldınızsa neden yoksunuz?

Khalej / Bilim İnsanı

  • Genç kontenjanından sadece 2 kişinin gireceği anlaşılınca Yıldıray ile Hilal geri dur dediler bana-olur dedim. Gelecek benim nasılsa.

…………………………………………………………………………………………

  • Sayın Wunerov;
    Adıgey Adıge Khase başkanı Beğuşe Adam; ‘’Eğer yönetim kurulu kendisinden devlete karşı muhalefet etmesini isterse başkanlıktan istifa edeceğini’’ söyledi.
    Ne dersiniz?

Junior WNRV.

 

  • Ne deyim Junior, Çerkesya sarı sendika başkanları harbi insanlar, geçimini sağladığı yeri açık söylüyor hiç olmasa. Yüce Başkan Sohrokov’un şanlı ışığı, Adıgey Khase’nin nurlu ufuklarını aydınlatıyor derim. Aferin.

…………………………………………………………………………………………..

 

  • Liberal Demokrat Parti milletvekili, Devlet Duma başkan yardımcısı İgor Lebedev, seçim yerine atama yasasıyla ilgili; kanun tasarısının Kuzey Kafkasya bölgelerindeki ‘özel durum’ göz önünde bulundurularak kabul edildiğini söyledi. “Mevcut şartlarda bu düzenlemenin Kuzey Kafkasya cumhuriyetleri için yapıldığı herkes tarafından biliniyor” diyor ve ekliyor; Kanunun Kafkasya’da seçimlerin iptal edilmesini sağlayacağını, RF’nin diğer bölgelerinde ise doğrudan seçim sistemine geçileceğini kaydediyor.
    Gürcistan soykırımı tanıdığı için “utandığını” söyleyen Sohrokov, bu kanundan dolayı utanmış mıdır sizce?

Mutsuz / Çinya

 

  • Bende bir şey demiyorum.

…………………………………………………………………………………………

 

  • Çerkesyede sivıl varmı muhterem Vunerov, yokse hepsi dovlet mı?

ÇelemetınenKanbolet / Anjukay

 

  • Siviller var Sayın ÇK, polis olarak.

…………………………………………………………………………………………..

 

  • A sial, Kurtır yavtupşa mıhem?

Nenej / Anjukay

 

  • Nan, diller serbest diye bir şey duydun, hemen Türkçeyi salmışın bir yana ama Kürtleri salmıyorlar, hele dur-görecek gününüz var diyorlar. Nasip.

…………………………………………………………………………………………..

 

  • Sayın Vunerov, Kürtlerin yurt dışına çekilmesiyle ilgili neden yasa çıkartılmıyor? Hükümet meclisten neden kaçıyor?

Kılıçdaroğlu-Kanadoğlu Org.

 

  • Tam bilemiyorum Sayın Org ama şöyle bakılabilir. Yasayla gelmediler öylede dönerler diye düşünmüş olabilirler. Hayır, niye merak ediyorsunuz bunu, meclise çekip bir 367 tuzağımı kumpaslıyorsunuz? Yoksa Hükümeti olası yargılamalardan korumak mı derdiniz? Bu ne hassasiyet!

………………………………………………………………………………………

Görüşelim değerli okuyucularım. VNRV.

 

Yorumlar (5)
  1. Erkan Hak'aşe on said:

    Sayın Vunerov;
    Chp çevrelerinde siyaset yapan bir arkadaşım anlattı. Deniz Baykal geçen ay eski bir parti yöneticisinin-belediye başkanının cenaze töreni için gelmişken Kayseri’ye bir konuşmada yapmış teşkilata hitaben. Toplantıya katılan Mhp’liler gözyaşlarını tutamamış.Biz Bahçeli’ye boşuna oy veriyoruz demişler. “Başbuğ Baykal” sloganları atacaklarmış neredeyse…
    Ne dersiniz?

  2. Junior WNRV on said:

    Sayın Wunerov;
    İlber ORTAYLI “ben kendime Türk demek için kimseden izin almam, hukumetten hiç izin almam. Hukumetler kimsenin kimliğine karışamaz.” buyurmuş. Cumhuriyet tarihi boyunca hukumetlerin Türk olmayanların kimliklerine karışmasına dair bir itirazı olmuş mu İlber Hoca’nın? Yeni mi aklına gelmiş? Hadi biz cahiller duymadık İlber hocadan böyle birşey de, siz duymuş olabilirsiniz belki dedim?

  3. Liberal on said:

    Yoldaş Vunerov;
    “Devlet 30 dakikada ambulans gönderme garantisi veremeyip, bir şirket 30 dakikada pizza gönderme garantisi veriyorsa-işte kapitalizm budur” sloganları eşliğinde kapitalizmi kepaze etttiklerini düşünen solcu arkadaşlar var. Bana kalsa ambulans gönderme işini de şirketlere verin o zaman derim de-konu beni aşıyor. Siz ne dersiniz?

  4. Kanoko Kanşav on said:

    Kazbek Kokov-Koko Valera’nın oğlu, Putin’in Kafkasya danışmanı olmuş. Sayın Putin Kabardey’in Kadirov’unu buldu mu dersiniz sonunda? Biliyorsunuz Putin’e danışmanlıkla başlıyor hikaye…Kanoko da danışmanlıkla başlamıştı.
    Ne dersiniz?

  5. ombudsman on said:

    Mefewud Nartan Erkan Hak’aşe’yi Yusuf’a şikayet etti. Yusuf(Can Nart) Soros’un Guşıps temsilcisi mi hayırdır sayın Wunerov? YKT’nin sizin yerinizde gözü var da utanıyor herhal, Mefewud’a söyletiyor. Dikkat edin derim…