Nişanyan durumu temelli azıtıp, Mustafa Kemal’ in ufak tefek kusurlarını saydı, tamda öldüğü gün. 30 bin cinayet gibi - saçma vesselam.

Vunerov 11 November 2013
Rusya ile iyi geçinelim dedi DÇB, Çerkeslerle kötü geçinseler de oluyor demek ki…
  • Bizim zexesler darbe yer mi sayın Vunerov? Başbakan’ ın ‘bu ne hiddet bu celal’ halinden sonra ha.

Mos Uzun / Antalya

  • Elbet öyle olacakta sana ne yauv, yaşın altmış olmuş zexes’ lere mi gidiyosun hala Yeleme’ ye? Umreye git, böyle idare et bu ara.

     

…………………………………………………………………………………………..

  • Dünya Çerkes Birliğinin çalışmalarını nasıl buluyorsunuz? Yaptıkları tek ve o muhteşem toplantı notları yayın organlarına düştü ve Ankara Çerkes Derneği karşı bildiri yayınladı. Yani bu konularda falan?? Muhterem Vunerov.

Hajımet / Anjukay

  • Rusya ile iyi geçinelim dediler gibi geldi bana, Çerkeslerle kötü geçinsek te ziyanı yok.

     

…………………………………………………………………………………………..

  • Son günlerde yapılan tartışmalardan anladığım; kızlarla oğlanlar ortak ev tutuyorlarmış üniversitede okurken. İyiymiş valla. Mutlu olmak varken, biz bacı – yoldaş heber olup gittik 78 kuşağı. Bu yeniler hacı – bacı değil mi yauv?

Durmuş / 78 İntifada Hareketi.

  • Bilemiyorum artık, sen derdine yan. Bizde öyle değil.

     

…………………………………………………………………………………………..

  • Prof. Nurşen Yazıcı meseleyi patlattı. Meğer ülkenin kaymağını yiyormuşuz ve bu nedenle Çerkes problemi yokmuş. Sahi öylemi ya?

Çerkesler için Fakir – Fukara Hareketi / Bağcılar

  • Sayın Fakir – Fukara Hareketi, isminizi derhal değiştirip Aşiyan’ a taşının, yakışmıyor size Bağcılar ( o ne öyle? ). Hem manda kaymağı Bebek / Şütte’ de satılıyor, yürüyerek gidip alabilirsiniz ya da evlere servis var. Fakir fukara kelimeleri dilinize yakışmıyor tabide, ille de bu kelimeleri kullanmak istiyorsanız şöyle bir şey seçin. ‘Fakir – Gureba için Çerkes merhamet encümeni’ gibi. O kadar yıl gizli gizli kaymağı götürüyorduk ama muhterem Profesör çaktı durumu ve ortaya faaaş etti. Durumu kurtaralım.

     

………………………………………………………………………………………….

  • Garbın afakını sarmış ya çelik zırhlı duvar. Nişanyan durumu temelli azıtıp, Mustafa Kemal’ in ufak tefek kusurlarını saydı, tamda öldüğü gün. 30 bin cinayet gibi – saçma vesselam. Kimler kurtaracak peki bahtı kara maderini ha – Sayın Vunerov?Oysa, hasta yorgun düşmüştük yaralarımızı kim sardı?

Fakir / Kepirtepe Köy Ensitütüsü

  • Doğru diyorsun Fakir, oysa o;

‘’Sarışın bir kurda benziyordu / ve mavi gözleri çakmak çakmaktı / yürüdü uçurumun başına kadar, eğildi durdu / Bıraksalar / İnce, uzun bacakları üstünde yaylanarak / ve karanlıkta akan bir yıldız gibi kayarak / Kocatepe’ den               Afyon ovasına atlayacaktı.’’ N.H.

Köy Enstitülerini de kapattılar zaten, Kurda kuşa yemek olacak yazık.

…………………………………………………………………………………………..

           Hayatta başarılar diliyorum muhterem okuyucularım. VNRV.

Yorumlar (2)
  1. Khalejj on said:

    Sayın vunerov yeter artık bu yazılarınızı sekreterlerinize yazdırmayı bırakın.Eskiden yazdığın çelemet ve ninesinin ninesi hikayelerini bile özledik.Wowiwwwuw mıra vunerov,yesoştığ thayghopsew,ci yelheşuekhow ,tyeghalhe yıkhunew….evet bu arada bir kaç sorumda olacak ..bu carı baba diye biri var bir zamanların efsanesiydi namı diğer hapae erhan.biraz ihtiyarladı galiba medet sizde ya vunerow.bu performansla işine son verilir caroline aşkına göz kulak olun lütfen.bu sitede sizin işinizide aslında anlayamadım sayın vunerow liberali eski solçusu enteli hatta hapae erhan bile burda ve bir arada.kazara izleyici bunların 2 tanesini arka arkaya okursa ne olur onun hali..size soruyorum ne olur cevap verin azizim vunerov.birde şu kaymak yiyen çerkes meselesi var böyle haberleri dikkatle izleyin efendim..millet kaymağı mandasıyla götürüyor sayın vunerov uyuyor gündemden uzak.olmuyor vunerov olmuyor katibelerini değiştir.kaymak meselesi psikolojimi bozdu yaw emekçi olmaktan çıkıp burjuva olasım geldi ama caizmidir yolu yordamı nedir yardımcı olun sayın vunerov.sonra bu basit eş dost ahbab derneklerine çok ilginiz başladı hayırdır çerkes dernek birlik falan seçimler yaklaşıyor dediyseler sende çozuttunmu sayın vunerow.sonra zexes gibi lümpen tavırlara yakın ilginde cabası sayın vunerov..hayırdır ne olursun vunerov…acil eski kodlarınıza dönün yoksa vunerov nereye koşuyor diye soracam kamuoyuna aha soruyom sayın vunerov vunerov nereye koşuyor…bu muhterem sözcüğünede çok taktım.. sayın vunerov amerikada yanlış meclis ve mahalleremi takıldın hem carolindende haber vermiyon yoksa odamı türban taktı…böyle sorular kamuoyunun merağına mucip oldu.sen sormadığım sorularıda bil bul ve cevapla…carı valla vunerov…

  2. Abaze from Uzunyayla on said:

    Prof.Nurşen Mazıcı’yla görüştüm sayın Vunerov.
    Kaymak meselesinin aslı şöyleymiş.
    Mazıcı cihangir solcularının bir toplantısında majesteleri Kuban’la tanışmış. Çıkışta devletin korumalı-şöförlü Bentley’iyle toplantıdan ayrılırken görünce majestelerini(majestelerinin modiyife edilmiş tempra yalanı da faş oldu bu arada) her Çerkes’i majesteleri sanarak kaymak teorisini uydurmuş.
    Böyle.