Ula ne saçmalasam da saçmalık ve kibirde Şafak Pavey’i geçsem diye içi içini yemiştir bütün gece.

Vunerov 06 November 2013
Guşıps işi gücü bırakmış demokrasi tartışıyor. Çerkeslerin ne işine yarayacak demokrasi?
  • Sayın Vunerov, Yaşar Güven’in ‘Erkan Erhan’ başlıklı yazısında; Müdahale yerine, Suriye’de Esed, Mısırda Sisi katliamlarının önlenmesi ile ilgili önerdiği yol, Dünya’da silah üretiminin durdurulmasıymış. Ne diyorsunuz?

     Abadze / Kayseri

 

Bak bu aklımıza gelmemişti hiç. Tamam, o zaman; Bağlarbaşı’nda buluşalım, Perşembe bana uyar. Obama – Putin –  Deng Siyao Ping ve Yaşar içinde uygunsa eğer? Bu işi bağlayalım bitsin.

 

………………………………………………………………………………………….

 

  • Son BM kongresinde İran’ın yeni lideri Ruhani’in diplomatik başarısından bahsediliyor. Hadi bizim yandaş olmayan basına boşverin Amerikan medyası da çok ilgi göstermiş. İran’ın şiiri ve diplomasisi ile ilgili övgüleri İlber Ortaylı’dan da duymuştum. Hakkaten böylemi bunlar?

     Betuvan Avez / Nalçik

 

Olabilir de, İran halkının ne işine yaramış bu diplomasi başarısı sayın Avez, Hazara karşı şiir söylemekten başka?

 

…………………………………………………………………………………………..

 

  • Bizim Başbakan, kendisinden başka bir kimsenin gündemi doldurmasından hazzetmiyor galiba. Ula bu öğrenciler ne iş karışık-marışık, olmaz öyle şey-müdahale ederiz deyip ortalığı karıştırıyor. Bülent Arınç öyle bir yetkimiz yok diyerek ortalığı düzeltmeye kalkıyor ama hemen tekzip geliyor Başbakandan; gerekirse yasa çıkartırız. Yasa dediği zina yasası, sen değil misin onu kaldıran? Aileler feryad ediyormuş, sonu kötü olurmuş. Ne diyorsun Sayın Vunerov?

     Murad /Cihangir

 

Haklısın Murad, Şafak Pavey bir iki gündür reytingi kapmış durumdaydı, birde Leopar işi çıkınca orta yere dayanamadı. Ula ne saçmalasam da saçmalık ve kibirde Şafak Pavey’i geçsem diye içi içini yemiştir bütün gece. Bir şey olacağından değil ama namus bekçinizim demiş oldu bir yandan. Padişahım çok yaşa.

 

…………………………………………………………………………………………..

 

  • Guşıps işi gücü bırakmış demokrasi tartışıyor. Çerkeslerin ne işine yarayacak demokrasi?

     Nurbiy / Maykop

 

 Tam bilemiyorum sayın Nurbiy ama iyi bir icat olduğu söyleniyor.

 

………………………………………………………………………………………….

 

  • Huzurlu bir sonbahar diliyor, İKKD yönetimine seçilen Havva Karadaş ve genç arkadaşlarına başarılar diliyorum. VNRV.

Comments are closed.