Haber / Guşıps’ten diasporaya çağrı…
13:58 7 May 2015

Guşıps, kurulduğu gündem beri bütün farklılıklarıyla diasporanın renklerini yansıtmaya çalışan, kendi kimliğinden taviz vermeden dünyalı ve çoğulcu bir perspektifi yansıtma çabası içerisinde oldu…

Çerkes diasporasından siyasi gündemin yoğunlaştığı ve sağlıklı ve özgür tartışma ortamına en çok ihtiyaç duyduğumuz konuların başında 21 Mayıs geliyor. Bu tartışmaların somut hale geldiği nokta ise eylem yada anmaların nerede ne şekilde yapılacağı konusu.

Guşıps olarak bir süredir köşe yazarlarımızın konuya dair yazılarının dışında sosyal medya mecralarında yazılmış yazıları da -yazarlarının iznini almak koşuluyla- yayınladık.

Biz, 21 Mayıs gündeminin ancak özgür ve içerikli tartışmaların ışığında sağlıklı bir seyir izleyeceğini düşünüyoruz. Bu sebeple Diasporadan veya Kafkasya’dan her türlü görüş ve fikre sayfalarımızı açtığımızı ilan ederken söyleyecek sözüm var diyen herkesi Guşıps’e davet ediyoruz.

Kişisel hakaret ve nefret suçu içermemek koşuluyla kendi isminiz veya mahlasınız ile kaleme aldığınız yazılarınızın yayınlanması için [email protected] adresine göndermeniz yeterli…

 

Guşıps’te şimdiye kadar 21 Mayıs 2015 gündemli çıkmış yazılar:

Erdoğan Boz: ANAVATANA HOŞ GELDİNİZ : BİR SOYKIRIM TURİZMİ HİKAYESİ…

Erkan Hak’aşe: “GUŞIPS ADINA BİR AYIP?” – CAN NART VE BAŞKA ŞEYLER…

Metin Deniz: “Valizleri hazırlayın, biletleri alın. 21 Mayıs yaklaşıyor…”

Yakup Temel: “VELEV Kİ TURİSTİK GEZİ OLSUN….”

Bülent Atçı: “‘21 MAYIS’TA ÇERKESYA’DAYIZ’ ETKİNLİĞİ ÜZERİNE”

Janerd Atlheskir: “Valizim değilse de biletim hazır…” 

Comments are closed.

HABER / En Çok Okunanlar