Haber / Sami Elvan’dan Halil Karamanoğlu’na ‘başsağlığı’
16:23 14 March 2014

Gezi Parkı eylemleri sırasında polisin gaz fişeğiyle vurulup yaşamını yitiren Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan, Okmeydanı’nda silahla öldürülen Burakcan Karamanoğlu’nun babası Halil Karamanoğlu’nu aradı. İki baba birbirlerine “Senin evladın benim evladımdır” mesajı verdi.

Gezi Parkı gösterileri sırasında gaz kapsülüyle yaralana nve 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan, önceki gün silahlı bir grubun açtığı ateş sonucunda can veren Burakcan’ın babası Halil Karamanoğlu’nu arayarak bağ sağlığı diledi.

Sami Elvan, Radikal’e yaptığı açıklamada, Burak Can’ın babasını dün de aradığını, fakat cenaze işlemleri nedeniyle görüme imkanı bulamadıklarını belirtti. Bugün tekrar aradığını ifade eden Elvan, “Karşılıklı duygularımızı ifade etti. Onun çocuğu, benim çocuğum, benim çocuğum onun çocuğu… Bundan başkaları çıkar sağlamasın, kimseye bu imkanı vermeyeceğiz” dedi. Baba Karamanoğlu’nun şu an Giresun’da olduğunu anlatan Elvan, “Döndüğünde görüşmek üzere sözleştik. Biz bu mesajı tüm topluma ileteceğiz. Bir araya geleceğiz. İnşallah ülkemizde bir sıkıntı olmayacak. İkimiz de bir kaosun yaşanmasını istemiyoruz” diye konuştu.

radikal.com.tr

Comments are closed.

HABER / En Çok Okunanlar