Haber / Devlet Memurları Soçi’ye Taraftar Olarak Gönderiliyor
16:32 21 February 2014

Kabardey-Balkar Cumhuriyeti’nden 60 devlet memuru taraftar olarak Soçi’ye gönderildi. 30’ar kişilik iki gurup olarak Prohladnaya’dan trenle Soçi’ye giden memurlar üçer gün taraftar olarak görev yaptılar. Moskova yönetiminden gelen talimat gereği her yönetim biriminden ikişer temsilci seçilerek gönderildi. Açılışa katılmadılar ama bazı yarışmaları izlediler.

Kabardey-Balkar Cumhuriyeti’nden 60 devlet memuru taraftar olarak Soçi’ye gönderildi.

30’ar kişilik iki gurup olarak Prohladnaya’dan trenle Soçi’ye giden memurlar üçer gün taraftar olarak görev yaptılar. Moskova yönetiminden gelen talimat gereği her yönetim biriminden ikişer temsilci seçilerek gönderildi. Açılışa katılmadılar ama bazı yarışmaları izlediler.

KBC Spor ve Turizm Bakan Yardımcısı Anatoliy Dvureçenskiy seyehati kimin finanse ettiği sorusuna, ”Bilmiyorum ama kesinlikle insanlardan toplanmadı” dedi. Delegasyona katılan Elbruz rayonu Beden Eğitimi ve Spor Komitesi Başkanı Magomet Cappuyev, “Böyle bir imkanın olduğunu duyunca kaçırmak istemedim. Seyehat ve otel masrafları ücretsizdi. Yarışmalara biletleri kendimiz aldık. İki kişi dört dalda izlediğimiz yarışmalar için 32500 ruble (900 dolar civarı) ödedik” dedi. Bununda parasının dönüşümüzde yönetim tarafından ödeneceği söylendiğini ifade eden Cappuyev olimpiyatları kendi gözleriyle görmekten mutlu.

Kaynak: Yelena Nırova – Gazeta Yuga

Cherkessia.net, 20 Şubat 2014

Comments are closed.

HABER / En Çok Okunanlar