Haber / KAFFED 6. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
19:20 25 November 2013

Kafkas Dernekleri Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu 23 – 24 Kasım 2013 tarihlerinde Ankara Tes-İş Sendikası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Genel Başkan Vacit Kadıoğlu’ nun Açılış konuşmasının ardından sırasıyla CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, AKP Ankara İl Başkanı Murat Alpaslan, Abhazya Dışişleri Bakanlığı Türkiye ve Ortadoğu Temsilcisi Alyas Asabua, DÇB Genel Başkan Yardımcısı Hafıtze Muhammed, Mazlumder Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal birer konuşma yaptılar.

Divana verilen önergelerin okunmasının ardından, katılımcılar görüşlerini bildirdi ve önergeler delegeler tarafından oylandı. Federasyonun isminin Çerkes Dernekleri Federasyonu olarak değiştirilmesi yönündeki önerge 122 evet, 66 hayır ve 8 çekimser oy ile 3/2 lik çoğunluk sağlanamadığı için kabul edilmedi.

Yeni yönetim için başkan adayları olan Yaşar Aslankaya ve Erdoğan Boz’un yaptıkları konuşmalar ile yönetim kurulu adaylarının kendilerini tanıtmalarının ardından oylamaya geçildi. 91’e karşı 114 oy ile Yaşar Aslankaya Kafkas Dernekleri Federasyonu Genel başkanı seçildi.

 

 

 

Yorumlar (1)
  1. Etik Değerler on said:

    Mevcut ve yeni yönetimin nezdinde; Sayın Vacit Kadıoğlu ve Sayın Yaşar Aslankaya’yı tebrik eder, yapacakları çalışmalarda muvaffakiyet temenni ederim..

HABER / En Çok Okunanlar