Haber / ‘Gezi’ eylemcisi Ali İsmail Korkmaz hayatını kaybetti
17:57 10 July 2013

Korkmaz, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bir ayı aşkın süredir tedavi görüyordu. Korkmaz saat 11:00 itibariyle hayatını kaybetti.

Üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz, 2 Haziran’da Gezi Parkı eylemleri sonrası “sivil ve eli sopalı” kişilerin saldırısına uğramıştı. Ağır yaralanan ve beyin kanaması geçiren Korkmaz, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bir ayı aşkın süredir tedavi görüyordu. Korkmaz saat 11:00 itibariyle hayatını kaybetti.

Korkmaz’ın ölümü Gezi Parkı eylemleri ile ilişkili 5. ölüm oldu.

Saldırganlar yakalanamadı

2eylül.com.tr’den Can Hacıoğlu’nun haberinen göre, Ali İsmail Korkmaz’a saldıranların kamera görüntülerinden belirlendi. Ancak saldırganlar halen yakalanmış değil, polisin saldırıyla ilgili soruşturması sürüyor.

Ali İsmail Korkmaz’ın avukat abisi Gürkan Korkmaz saldırı sonrasında yaptığı açıklamada “Kardeşimin omzunda ve kafasında darp izleri var. Yapılan ilk müdahaleden sonra, eve gelmiş. Ancak daha sonra durumunun ağırlaşması üzerine tekrar hastaneye başvurmuş. Hastanede kendisine beyin kanaması geçirdiği teşhisi konulmuş” demişti.

Comments are closed.

HABER / En Çok Okunanlar