Haber / Gezi eylemcilerinden alkışlanacak hareket
19:21 11 June 2013

Gezi Parkı eylemcileri bugün polis için kendilerini ortaya koydular. Molotof atan bir gruba karşı elele tutuşup canlı kalkan oldular. İşte o şık hareket;

Gezi Parkı’na polis müdahalesinden bugün çok ilginç sahneler yansıdı. Bir grup polise molotoflarla saldırdı.

 

Yaşananları önlemeye çalışanlar ise ‘Gezi Parkı eylemcileri’ oldu. Elele birleşerek zincir oluşturan eylemciler polise taş ve molotof atanlara karşı canlı kalkan oldular.

 

Çevik kuvvet polisleri, sabah saat 07:30’da Taksim meydanına girdi. Gezi Parkı’na müdahale edilmeyeceği anons edildi ve pankartların indirileceği duyuruldu. Polis pankart operasyonu yaparken nortaya çıkan yüzleri maskeli illegal bir grup molotof atmaya başladı.

 

ÖNCE GEZİ PARKI İÇİN ETTEN DUVAR

 

Bu sırada Gezi Parkı eylemcileri ise elele tutuşarak polisin Gezi Parkı’na sürpriz bir müdahalede bulunmasının önüne geçtiler.

SONRA POLİSİ KORUMAYA ALDILAR

 

Gezi Parkı eylemcileri polisin pankart operasyonu bittikten sonra ortalığı sakinleştirmek için de devreye girdi.

 

Bu kez polise taş ve molotof atılmasını önlemek için polisi kordon altına alıp kendilerini siper ettiler.

Elelele tutuşan Gezi eylemcileri bu yöntemle polise saldırılmasının önüne geçtiler. Bu görüntü ise hafızalara şık bir kare olarak kaydoldu.

 

MOLOTOFÇULAR EYLEMCİLERDEN DESTEK İSTEDİ

 

Bu arada polisle çatışmaya giren eli molotoflu grubun, Gezi Parkı eylemcilerinden polise taş atmaları için destek istediği ancak eylemcilerin buna yanaşmadığı görüldü.

İnternethaber

Comments are closed.

HABER / En Çok Okunanlar