Haber / Femen’den Almanya’da Putin ve Merkel’e çıplak eylem.”Diktatörsün Putin”
14:50 9 April 2013

Hannover sanayi fuarının açılışını yapan Putin ile Merkel’e Femen sürpriz yaptı. Putin’i hedef alan çıplak eylemci, iki lider Volkswagen standını gezerken ortaya atılıp slogan attı. Herkes hızla uzaklaşırken Putin tebessüm ederek genç kızı seyretti. Eylemci, korumalar tarafından uzaklaştırıldı. İkinci bir çıplak eylemci kız da zorlukla zaptedildi. Putin daha sonra basın toplantısında soru soran gazetecilere, “Ukraynalı genç kıza teşekkür ederiz. Fuarın açılşına hareket getirdi. Biz böyle bir eylem olacağını biliyorduk” diye esprili yanıt verdi.

Genç kızın önünde Putin’i diktatörlükle suçlayan İngilizce, arkasında ise Putin’e küfreden Rusça ifade olduğu fotoğraflarda görüldü.

http://www.turkrus.com/video-galeri/256/1/putine-femen-eylemi-2.html

Putin, “Böyle ilginç gösteriler olmasa Hannover fuarına ilgi daha az olurdu. Ne diye bağırdılar doğrusu tam duyamadım, güvenlikciler çok sert davrandı. Güçlü erkekler kızlara abandı. Bana kalırsa doğru değildi, daha kibar davranmaları gerekirdi.  Sarışın mı esmer mi ona bile bakamadım” dedi.

Putin daha sonra ciddileşti ve “Bu tür eylemlere artık hepimiz alıştık. Ortada korkunç bir durum yok. Eğer birileri politik sorunlar tartışmak istiyorsa bunu giyinik yapmaları daha iyi, soyunuk değil.  Soyunmak başka yerlerde uygun olur ” dedi.
turkrus

Comments are closed.

HABER / En Çok Okunanlar