Haber / Kadirov, ‘satılık’ dediği hakeme odasında hesap sormuş
8:55 21 March 2013

Rusya Premier Ligi 21. haftasında Terek – Rubin Kazan maçında hakeme ‘satılık’ anonsu yapan Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov maç sonunda hakeme odasında hesap sormuş.

Terek ile Rubin Kazan arasında oynanan karşılaşmada maçın hakemi 87. dakikada Terekli oyuncu Rizvan Utsiyev’i, Gökdeniz Karadeniz’e yaptığı faulün ardından ikinci sarı karttan oyundan çıkardı. Hakemin bu kararına tepki gösteren Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov stat hoparlöründen maçın hakemi Mihail Vilkov’a ‘satılmış’ anonsu yapmıştı.

Rusya Futbol Birliği Disiplin Komitesi hakemin yazdığı rapora dayanarak yaptığı açıklamada, Ramazan Kadirov’un maç sonunda hakemin odasına gelerek karşılaşmanın orta hakemi Mihail Vilkov’a verdiği kararlarından dolayı hesap sormuş. Kadirov, verilen faul kararını ve geçersiz sayılan gölün kendisine izah edilmesini talep etmiş.

Statta yaşanan bu olayların ardından Terek takımına bir maç saha kapatma ve yaklaşık 3 bin dolar para cezası, ayrıca yapılan anonstan dolayı da yine yaklaşık 3 bin dolar para cezası verildi.

 

Abdurrahman Kamburoğlu, Cihan

 

Comments are closed.

HABER / En Çok Okunanlar