31 May 2014
ZAFER SÜRER ŞİİR DİNLETİSİ VE KİTAP İMZA GÜNÜ
14:24 30 May 2014

Ş’ejoque Zafer Sürer’in Şiir kitabı için İstanbul Kafkas Kültür Derneği’nde özel bir gece düzenlenecek. Tamamı Adiğabze (Kabardeyce dialekti) olarak kaleme alınan kitap ile ilgili sorularında sorulabileceği etkinlik 31 Mayıs tarihinde saat 20.00’da İstanbul Kafkas Kültür Derneği’nde gerçekleştirilecek.

İstanbul Kafkas Kültür Derneği’nden etkinlik ile ilgili yapılan duyuru şu şekilde;

Bu kitap ile elde edilen tüm gelir, Tıj Ilkay Misafirhane’ sinin yapımı için hazırlanan projeye bağışlanacaktır.

Eser sahibi Sayın Ş’ejoque Zafer Sürer’ in sesinden canlı olarak şiirleri dinlemek, imzalı bir kitap edinmek ve Tıj İlkay Misafirhanesine destek olmak için hepinizi bu özel geceye davet ediyoruz.

Tıj İlkay Dönüş Yolu Projesi ile ilgili özet.

“Maykop Tıj İlkay Dönüş Yolu Misafirhanesi, Adigey’ e yerleşim ve vatandaşlık işlemleri yürütenlerin zorunlu “adres kaydı” ve uygun fiyatlı konaklama ihtiyacını karşılamak, yerleşimcilere dil ögrenimi, sosyal ve kültürel faaliyetlerle adaptasyonlarında destek olmak ve Maykop’ u ziyaret eden Kafkasyalılar için nezih ve sosyal bir konaklama ortamı sunmak için hayata geçiyor.

Misafirhanede sadece Kafkasya kökenlilere hizmet vererek, misafirlerinin kendilerini evlerinde hissedebilecekleri bir ortamı oluşturmayı hedefliyoruz.”

Ayrıntılar ve son durum için http://donusyolu.org/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Comments are closed.