14 Ara 2013
Global Katılım Semineri
18:10 2 December 2013

Sivil Toplum Kuruluşları ve gönüllülük faaliyetleriyle ilgili bilmek isteyeceğiniz her sey ve daha fazlası için 14 Aralık Cumartesi günü Ku Global Aid sizi Koç Üniversitesine Çağırıyor!

Bu seminerin iki temel amacı vardır. İlk amacı, sivil toplum kuruluşları ve sosyal farkındalık projeleri hakkında bilgilerin paylaşılabileceği bir ortam oluşturmaktır. Biz, KU GlobalAid üyeleri olarak, Türkiye’de sosyal girişim sektörü hızla büyüyüp gelişmesine rağmen, bu gelişimin ihtiyaç duyduğu ve hak ettiği ilgiyi görmediğini de düşünmekteyiz ve umuyoruz ki bu seminer, Türkiye’deki sosyal girişim sektörünün gelişimini anlayıp ona hak ettiği ilginin gösterilmesi konusunda atılmış bir adım olacaktır.

Bu seminerin ikinci amacı ise farklı yaş gruplarında öğrencilerin sosyal girişimcilik ve sivil toplum kuruluşları hakkında gerekli bilgileri edinmelerini sağlamak ve onları davet edilen sivil toplum örgütleriyle tanıştırarak gönüllülüğe teşvik etmektir. Sivil toplum kuruluşlarının kurucularını, liderlerini, çalışanlarını ve gönüllülerini bir araya getiren bu seminer, aynı zamanda öğrencilere bu alandaki kişilerle bağlantı kurma şansı vermektedir.

Etkinlik 14 Aralık 2013 Cumartesi günü yapılacak ve tüm günü kapsayacaktır. Program ve ulaşım hakkında ayrıntılı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

http://globalaid.ku.edu.tr/tr/gis

Konuşmacılar

Nurdan Şahin – KGBV YK Üyesi / TEGV Eski Genel Müdürü

Engin Önder – Yaratıcı Fikirler Enstitüsü

Serra Titiz – Mikado Danışmanlık Kurucusu/Ashoka Üyesi

Ebru Uygun – TOÇEV Yünetm Kurulu Başkanı

Program hakkında ayrıntılı bilgi için, http://globalaid.ku.edu.tr/tr/program

Kayıt olmak için, http://www.123contactform.com/form-767781/Etkinlik-Kayit-Formu

Comments are closed.