Kalkacak, ne yapsın böyle otur otur. Anayasayı devrimden sonra Taksim Platformu yapacak meraklanmayın.

Vunerov 13 July 2013
Atatürk’ün gözleri mavi / Hürriyetin kurucusu Sedat Simavi
  • Sayın Vunerov, Sorosculuk da elden gitti işin zor artık. Mr. Soros Can PAKER’i görevden almış, biz açık toplum olarak Türkiye’de AKP’ye muhalefet etmek istiyoruz, sen AKP’ye yakın görünüyorsun diyerek. Yeni Soros’cular “endişeliler” olacağına göre, sana “Atatürk’ün Askeri” olmak kalıyor gibi geldi bana. Ya da Soros’ a elveda. Ne dersin?

Abaze From Uzneyle.

 

  • Telefonda ‘Endişeliyim dedim Mr. Soros’,a ,  maaşı kastederek. O da ‘Endişeli’ isen mesele yok dedi, anlaştık. Fakat yine de içime kurt düştü. Beni yanlış anladı diye endişeleniyorum bu sefer; öyle ya hangi endişe? Can Paker’i aradım, sende kimsin dedi bana, ya aynı yerden maaş alıyoruz Soros Beyden dedim, n’olacak bizim halimiz? Ben ‘Kapalı Toplum Vakfına gittim’, istersen sende gel dedi, yalnız merkezi Cidde’de. O kadarda şimdi. Şu yazı çıkarsak iyiydi ama yine kaldık Kuban Majestelerinin eline. Gerçi Taksim dayanışması sonbaharda devrim diyormuş, şimdiden biraz sıvışsam mı acaba o yana??? Kafam karışık vesselam.

…………………………………………………………………………….

 

  • Bi yere gitme biz sana bakarız. Ekin bu sene iyi, bıldır yırmıye yakın kuzu doğdı. Sen şuı, Duzce- Uskudar hattını ayerle bir.

ÇelemetınenKanbolet / Anjukay

 

  • La Havle

…………………………………………………………………………….

 

  • Sayın Vunerov, Başbakan Anayasa Komisyonuna resti çekti, bari anlaştığınız 48 maddeyi çıkarıp bitirelim dedi. Muhalefet ‘masadan kalkıyor bu’ diye infial gösterdi. Kalkacak mı ne diyorsun, böyle yarım bırakıp?

A.Kadir / Niğde

 

  • Kalkacak, ne yapsın böyle otur otur. Anayasayı devrimden sonra Taksim Platformu yapacak meraklanmayın. Yeni anayasada, birinci ve ikinci köprü yıkılacak, metro tünelleri toprakla doldurulacak, boğaz geçiş tüneli batırılıp Leyland otobüsler geri getirilecek, Gezi’ye üç fidan dikilecek, nüfus başına yıllık gelir 2000 dolara çekilip, Köy enstitüleri tekrar açılacak. İstanbul’un nüfusu 2 milyona insin diye herkes köyüne geri gönderilecek, her köşede ‘’Atatürk’ün gözleri mavi-Hürriyetin kurucusu Sedat Simavi’’ şiirleri okunacak gibi maddeler yer alacak. Tayyip düşünsün bana ne.

…………………………………………………………………………….

 

  • Ee Kürtler ne olacak peki bu platform anayasasında?

Halo / Diyarbakır

 

  • O da düşünülecektir herhalde Sayın Halo. ‘’Türk Milleti, Devleti ve Ordusuyla bir bütündür’’ gibi bir madde yer alacak ve Kürt meselesi de böylece çözümlenmiş olacaktır.

……………………………………………………………………………..

 

  • Çerkesler peki?

Pase / Antalya

 

  • Onlar Beyaz Türk ya yauv. Hem de ‘Endişe’ li.

……………………………………………………………………………..

 

Soros bey çok yaşa diye bitireyim de bu yazıyı bakarsın işten atmaz…. Pek muhterem okuyucularım.

Comments are closed.