Çok iyi bir tarif yauv. Endişeli Modernlere ek bir durum. Hatta kısaltalım ‘N.A.İ.M Havalisi Endişeli Çerkesler Kulübü’ diyelim.

Vunerov 04 March 2013
ENDİŞELİ ÇERKESLER KULÜBÜ

• Reytinglerin kötü Sayın Vunerov. İster sen bildir Soros beyfendiye, istersen biz bildirelim. Levent Kırca’nın durumuna düşmeyesin sakın?

 

M.S (Majesteleri Sahip)

 

Siz bildirin Sayın M.S. Halk anlamıyor der atlatırım diye düşünüyorum. Facebook sayfalarının yıldızı Ersin Aşan’dan Hindistan-Kenya-Konya gibi yerlerde çektiği 1864 fotoğraftan sadece 64 tanesine beni monte edip yayınlamasını rica ederim. İşte o zaman bak gör sen. Ercan Parlak parlar biraz ama parlasın. Ayrıca merak etme Sayın MS, önümüz yaz. Çemguy sosyetesi tekneleri ile Çeşme koylarında diye bikinili bir haber patlatır Reytingi düzeltiriz. Yahut, Kaberdeyler sörf yaparsa üzerine makul bir wunafe.

 

…………………………………………………………………………………………..

 

• TEKZİPTİR. Sayın Vunerov, yılların birikimi ile kurulan muhteşem dans gurubumuz o efsanevi Yamçı art&dance coop. ile ilgili yorumunuz geniş halk kitleleri arasında infial yarattı. Size hiç yakıştıramadık. Başta sanat yönetmenimiz ve bendeniz olmak üzere bütün Yamçı gurubunun ünlü dansçıları sizi dava etmek üzere hazırlanıyor bunu bilesiniz. Bu bir yana ama çok çeşitli rakip kesimlerden ve hatta okyanus ötesi derin mihraklardan bize karşı açılmış itibarsızlaştırma kampanyasının aleti konumuna düşmüş olmanızı derin bir teessür veya teessüfle karşıladığımızı bilmenizi isteriz. Elbette 1. Dansçımız hanımefendinin de sizi kışkırtma konusunda bir kusuru var, bunu kabul ediyoruz ancak, sizin de tutup sadece tanrılara mahsus bir yargılama ile bizi ‘ihtiyarlaştırmanızı’ mazur gösterecek herhangi bir kurumun kaldığını sanmıyoruz yeryüzünde. Yine de Silivri de ziyaretinize bir karpuz, bir battaniye ve bir karton tütün hediyemle geleceğimi belirtmek isterim şahsen, bir insanlık gör diye. Kılıçdaroğlu gelir mi ekibi toplayıp bilemiyorum ama dansçılar gelmeyecek. Hele 1.Dansçı asla.

 

Faruk Beşgül (Sıra Neferi, halk nişanı yok)

 

• Tekzip metninizi mahkeme kararını beklemeden yayınladım Sayın Sıra Neferi. Halk nişanı alamadığınıza üzüldüm. Sizi gençleştirmek için elimden geleni yapacağım söz, imkânsız değilmiş diyorlar ama çok zormuş. Sen şimdiden karpuz, tütün ve battaniye için para biriktir.

 

…………………………………………………………………………………………..

 

• A Vunerov, Rusya baharı lafını duyan bilumum İstanbul/Ankara/Nalçik/Maykop havalisi endişeli Çerkesler kulübü üyesinin tansiyonu çıkıyor. Mavi Devrim mi desek? Ne dersin?

 

Abaze From Uzunyayle

 

• Çok iyi bir tarif yauv. Endişeli Modernlere ek bir durum. Hatta kısaltalım ‘N.A.İ.M Havalisi Endişeli Çerkesler Kulübü’ diyelim. Çok acayip bu Abaze from Uzunyayle, kur-an çarpsın. Mao Zedung, bin fikir çıksın bin çiçek açsın gibi bir şey demiş başlarda ama sonradan 999 unu çalışma kamplarına sürmüştü rahmetli. Allah taksiratını affetsin. Endişe bir filmin ismiydi ve modernlerle pek ilgisi yoktu ama Sayın Tayyip Erdoğan endişeyle moderni birbirine ilikledi, çözemiyorlar. Bizim NAİM Havalisi Endişeli Çerkesler’in bahar mı gelecek endişesine birde Mavi eklendi şimdi. Yine de devrim demeyelim Sayın Abaze, ben rica edeyim. Az bi nefes alsınlar. ’Canan ki Degüstasyona gelmez, balık pazarına hiç gelmez’.

 

………………………………………………………………………………………….

 

İyi geceler sayın seyirciler, seyirlik bir şey bulamadım. VNRV.

 

Yorumlar (3)
  1. Abaze from Uzneyle on said:

    A Vunerov.
    Malum bu ay ki konunuz dans. Ridade Dans Topluluğunun eski bir oyuncusu olarak dikkatimi bir şey çekti. Abhaz danslarını oynayan ekip Şımd, Çeçen, Kızların Avar Dansı gibi kardeş halkların danslarına da yer vermekte iken, öteki kardeş (!) halkın dansını yani Qafe’yi repertuarından çıkarmış olması bir tesadüfmüdür? Ne dersin?

    http://www.ridade.com/danslarimiz.html

  2. Ramazan ÖZ on said:

    Bende bir Vunerov’um. Kırıkkale’deyim ama aslen Çorum-Alaca-Mahmudiye (Hajemkhohable) köyündenim.

  3. Etiler Çerkesi on said:

    Sayın Vunerov
    Size tekzip metni göderdiğimi nereden çıkardınız? Ben Yamçı dans grubu ile ilgili tamamen sizin gibi düşünüyorum. Bencede “Yamçı İhtiyar” grubu gösterileri son dönemde çerkeslere yapılmış en büyük zulümlerden biridir.
    Ancak grubun elemanlarından biri olarak henüz çilenizin bitmediği müjdesini verebilirim.
    Çok önemli iki projemiz daha var. Birinci projede grup elemanlarından Hayrettin ilk solo gösterisini yapacak, ikinci de ise 1. Dansçı Hanımefendinin önerisi ile teatral bir dans sahneye koyacağız. Dansın içeriğinde Han Duvarları şiirinin tamamının çerkesce çevirilerinin okunduğu bir bölümde var, benden söylemesi.
    Aslında bizim tüm etkinliklerimizi size twitter yolu ile bidiriyorum ama binlerce takipçi arasında tabi ki beni farkedemiyorsunuz. Takipçi dedimde acaba takipçilerinize bir parti mi verseniz diyorum. Hem tanışmış oluruz hem konuşuruz şundan bundan. Hemde altı kol iskambil oynarız.
    By the way ” Yamçı 50 Plus ” grubu olarak yurtdışı tekliflerde alıyoruz. Bunlardan en çok Paris ten aldığımız teklife sıcak bakıyoruz.Bu yaz orda bir gösteri yapmaya gideceğiz. Sizin bu konuda ki öneriniz nedir. Paris’e gidelim mi? Yoksa Fransız halkının Nazilerden çektiği zulmü yeterli mi görüyürsunuz? Ama Paris güzeldir.Her beyaz çerkesin özlemidir. Öyle.

    Selamlar

    Etiler Çerkeslerinden 1. Sıra neferi