Bu yayın kurulu ile koordinatöre karşı daha dik durabilmem için bana bir güç vermenizi talep etsem çok mu şey istemiş olurum.

Vunerov 11 February 2013
Şeriat Gelince
  • Sayın George SOROS yüksek makamına,

Muhterem beyefendi, sizi bu küçük problemle meşgul etmek istemezdim ama geçen hafta hastalandım ve yazımı yazamadım. Bunun üzerine Guşıps yayın kurulu ve yayın koordinatörü birlik olup beni açıktan tehdit etti. Şikâyet ederiz Budapeşte’ye, maaşını keseriz şudur-budur? Sizinle olan özel ilişkimizi bilmiyorlar tabi, acemiliklerine verdim ama sözleşmeyi açıp okuyunca hastalanmamın yasak olduğunu öğrendim. Bu sözleşmeyi sizin hazırlamadığınızdan eminim saygıdeğer şansölye ama doğa kanunları ve insan hakları sözleşmelerine aykırı olduğunu söyledi danıştığım bazı HRW gözlemcisi arkadaşlar. Öyle dedilerse de bunu sorun yapacak birisi değilim ben, biliyorsunuz. Hastalanmam. Ama bu yayın kurulu ile koordinatöre karşı daha dik durabilmem için bana bir güç vermenizi talep etsem çok mu şey istemiş olurum. Yine de hak etmediğimi düşündüğüm 2.500 USD’yi hesabınıza geri gönderdim. Umarım yanlış anlamazsınız efendimiz.

VNRV.

  • Acelesi yoktu Vunerov brother, Turuncu Bahar’dan sonra hesaplaşırdık nassa. Bildiğin gibi yap sen. Hasretle, faithfully yours.

G.SOROS.

…………………………………………………

  • Sayın Vunerov, bence Sayın Hapae’nin işi baya hafifledi bundan sonra. Bir başlık atıp bir paragraf yazsa yeter. Nöbetçi yorumcular alesta bekliyor, paragrafı bir doktora tezi haline çevirmek için. Ne diyorsun?

Tuğuj Çiçek / BÜ

  • Hakkaten haa, üç cümle yaz yat aşağı. Gerçi bana da bir iki laf çakacakmış neyse o laf? Kızıyorum biraz.

…………………………………………………………….

  • Ölmedın durıyormısın gine? Hasteymışın de.

Çelemet / Anjukay

  • Ne ince bir hal hatır sorma şekli bu muhterem Çelemet, sağol.

………………………………………………….

  • Sayın Vunerov, yazarınız Yaşar Güven’in düştüğü duruma ne diyorsunuz? Gerçi biraz geri adım attı, ben dindarlara saygılıyım onlarla çeşitli platformlarda beraber çalışıyorum dedi. Sadece şeriatçılara karşıyım. Şeriatçılar unutur mu hiç bunu?

A.Y.Geylani /Adıyaman

  • Unutmaz Sayın Geylani ama onun için bir planımız var. Şeriatçılar ellerinde Hz.Ömer’in kılıcı ve dillerinde ya Allah nidalarıyla münafıklara karşı saldırıya geçtiği zaman, Guşıps Plaza’nın önünde bidonlar içinde lastikler yakıp direneceğiz. Ahmet Hakan öyle önerdi. Ben dönüp, Yaşar Güven’le Birgül Asena’ya siz kaçın diyeceğim, ben onları oyalarım. Hapae’ye sen burada kal diyeceğim. Hah huh. Bana bir şey yapmazlar nasılsa. Böyle / basit.

……………………………………………………

  • Abazelermı bir numara Kaberdeylermı Sayın Vunerov?

Kanbolet / Anjukay

  • Hangi konuda Sayın Kanbolet, tütün içmek konusunda mı?

……………………………………………………..

Hastalanma özgürlüğümün kısıtlanmış olması hasebiyle haftaya görüşmek zorundayız pek muhterem okuyucularım. Tanrı sizi bütün kötülüklerden korusun. Bu arada 2500 doları boşuna geri göndermişim yazık. Daha da vermez geri. VNRV.

Comments are closed.