29 Haz 2014
Kadınlar 6. Ekmek ve Gül Şenliği’nde Buluşuyor
20:35 26 June 2014

Kadınlar 6. Ekmek ve Gül Şenliği’nde bir araya gelecek, “Gezi’den Soma’ya, Haydi Kadınlar Dayanışmaya!” şiarıyla sazlı, sözlü bol dayanışmalı bir gün geçirecek.

Hayat TV’nin kadın mücadelesini konu alan Ekmek ve Gül programının yedinci sezonu her sene olduğu gibi Ekmek ve Gül Şenliği ile sona eriyor. Şenlik, programın bir sonraki sezon yayın hayatına devam edebilmesi için bir dayanışma etkinliği olarak düzenleniyor.

“Gezi’den Soma’ya, Haydi Kadınlar Dayanışmaya!” şiarıyla 29 Haziran’da Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda düzenlenecek kadın şenliğinde Fulya Özlem ve Taş Plak Kabare, Mare Kadın Sesleri Topluluğu, Kızçeler, Velvele, Koma Awazen Jinan, Mehtap Meral, Nurhan Fidan Kube, Ayla Yılmaz, Gülseven Medar, Deniz Özturhan, Pendik Kadın Tiyatro Grubu sahne alacak.

Konserler, skeçler ve stand-up gösterileri şenlik alanını renklendirecek.

Ekmek ve Gül ekibi “Acısıyla, neşesiyle, bıkmışlığı ve direnciyle koca bir sezonu geride bırakıyoruz. Hadi bırak elindekileri bir kenara. Evin işi, çocuğun derdi, patronun söylediği bir kenarda dursun” diyerek tüm kadınları şenliğe çağırıyor.

Yer: Kadıköy- Yoğurtçu Parkı

Tarih: 29 Haziran Pazar

Saat: 15.00- 19.00

Comments are closed.